Konjička udruga Pokuplje

by Sanja Pozaić, dr.med.vet.

Konjička udruga dragovoljaca domovinskog rata “Pokuplje” Lasinja, kraj Pisarovine, u neposrednoj blizini mosta na Kupi, uz ponudu rekreativnog i terenskog jahanja, te škole jahanja, nudi cjelodnevne izlete te šetnje na konjima uz pratnju vodiča i jedinstveno plivanje sa konjima!

Škola jahanja se bazira na engleskoj školi, rekreativnog je karaktera te joj je cilj osposobiti jahača za terensko jahanje. Školu mogu pohađati djeca od 7. godine starosti a svakom se polazniku pristupa individualno te se vrijeme i dinamika tečaja prilagođava uzrastu i afinitetima polaznika.

Terensko jahanje namijenjeno je formiranim jahačima i isključivo je u pratnji vodiča. Staze prolaze kroz bjelogorične šume, livade doline rijeke Kupe, a za vrijeme ljetnog razdoblja, po želji jahača organizira se forsiranje rijeke Kupe i kupanje s konjima, što je svakako posebno i nezaboravno iskustvo. U ponudi se nalazi i jahanje laganijeg intenziteta u ispustima ili lagana jahanja uz Kupu.

Za najmlađe tu su šetnje na ponijima namijenjene djeci koja još ne mogu pristupiti školi jahanja. U ljetnom razdoblju organizirano je i kupanje s ponijima u rijeci Kupi. Trajanje šetnje ovisi o želji i dobi djeteta kao i odlazak na kupanje.Cijeli program odvija se isključivo uz voditelja i prisustvo roditelja

Osim jahanja udruga nudi mogućnosti cjelodnevnog boravka, noćenja u šatoru, kampiranja, roštiljanja, kupanja u rijeci Kupi, vožnje čamcima, ribolova, grupnih izleta te team building-a.

Uvjerite se u ovu jedinstvenu ponudu i uživajte u prirodi! Više informacija na:www.kupa-zoneadventure.com

You may also like

Ostavi komentar