Njuškica jesen-zima 2020/21

by Njuškica

I, evo ga! Još jedan broj magazina za sve ljubitelje svih njuškica je pred vama, jesensko-zimski broj Njuškice.com. U pravim je rukama čitatelja koji dijele ljubav prema psima, mačkama, ali i ribama, pticama, kornjačama i – u ovom broju nešto posebno – konjima.

Duga pauza je iza nas, no za to vrijeme malo smo (pre)uredili i redizajnirali časopis, što će vam se, nadamo se, svidjeti. Željeli smo i na papir prenijeti doživljaje i emocije iz priča koje smo vam pripremili za čitanje, uživanje i komentiranje. Predstavljamo vam i neke nove, vrijedne i kreativne autore koji svojim projektima pomiču granice tolerancije i suživota sa psima, mlade žene koje su vrijedno zabilježile kako i kamo sa psima na put, odmor, rekreaciju, na kavu…

Zima ne mora biti neugodna za naše četveronožne dakave prijatelje, pa donosimo i nekoliko savjeta o tome kako preživjeti zimu i ostati u dobroj formi. U top formi su i prekrasni konji Kravat pukovnije, koje smo posjetili i kad nisu na dužnosti, na ranču Ivana Miklina u Bukevju. Pravi su ambasadori Zagreba, metropole kravate.

Zima je i vrijeme kad svi putevi vode – u Laponiju, u Rovaniemi k Djedu Mrazu. A osim sobova, tamo smo susreli i nezaboravno lijepe plavooke haskije. Kako žive i što rade kad ne rade, čitajte u putopisu „Njuškom po svijetu“.

Dakako, nismo zaboravili ni ozbiljne teme o kojima za vas pišu vrsni veterinari, pa progovaramo o ozljedama pasa, stresu kod mačaka i infekcijama koje muče naše predilice.

Njuškica.com je pred vama, listajte, čitajte, uživajte. I čuvajte svoje dlakave životne suputnike!

Ne otvara vam se flipbook? Prezmite pdf OVDJE.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

You may also like

Ostavi komentar