ZenCat Hotel-hotel za čuvanje mačaka, najbolji i jedini hotel s veterinarskom skrbi

by Božica Pernarić, dr.med.vet.

Kad radite ono što volite i kad imate puno iskustva na tom području onda posao prestaje biti posao, već postaje užitak. Upravo tu dobru sinergiju iskustva,energije i dobrih  frkvencija možete osjetiti u našem hotelu, što je izuzetno bitno ako se bavite ovakvom vrstom posla. Mačke su Mačke,one su kraljice u svom prostoru i sa svojim vlasnikom,no dolaskom na nešto novo, nepoznato reagiraju dosta različito i upravo tu dolazi to iskustvo do izražaja;kako se postaviti ,kako odreagirati, uočiti moguće probleme i iste riješiti. S mačkama je potrebno imati jednu posebnu frekvenciju. One su svoje i ako ih ne poznajete i ne razumijete, ovaj posao neće biti zadovoljstvo.

Kao doktoru veterinarske medicine s preko dvadeset godina rada u veterini i velikim iskustvom, ovaj posao daje mi sigurnost i smirenost, te mogućnost regiranja u svim potencijalnim situacijama koje idu uz čuvanje mačaka.

Zen Cat hotel za mačke smješten je samo 10 minuta od Novog Zagreba na samom početku šumovitih i čarobnih Vukomeričkih gorica. Okruženi smo  našom „Čarobnom  šumom“, te je u hotelu prisutan izniman mir, tišina, što je za naše goste izuzetno bitno-minimum stresa.

Hotel je vrlo  jedinstven i poseban, orginalan, uređen s puno ljubavi i kreativnosti, prostori su izuzetno komforni, veliki, s naglaskom na visinu jer za mace znamo da najviše vole izabrati neko visoko, mirno mjesto za svoj odmor. U svakom apartmanu nalaze se police u tri nivoa, penjalica, udobni ležajevi, kućice, wc i posude za hranu. Ukoliko su mace druželjubive, te po želji vlasnika mogu izlaziti u još jedan centralni prostor u kojem imaju penjalice, kućice, igračke. Cjelokupni prostor je ujedno pod videonadzorom.

Ukoliko putujete, renovirate stan ili iz bilo kojeg razloga imate potrebu za smještajem svoje mace u hotel, nudimo Vam sigurnost i užitak za vašeg ljubimca, a vašim ljubimcima ugodan i siguran boravak.

Božica Pernarić, dr. med. vet.

Zen Cat Hotel

You may also like

Ostavi komentar