Dog Boutique i Double Trouble brand

by Njuškica

Dugogodišnje prijateljice Sonja Kireta i Petra Miklenić podijelile su s nama kako je nastao ovaj jedinstveni brand;

Prijateljstvo su gradile kroz sportsku karijeru, ljubav prema modi i dizajnu, a osobito kroz ljubav prema životinjama. Obje su živjele izvan Hrvatske i uvijek imale ljubimce uz sebe, usvakoj su zemlji nabavljale potrepštine za ljubimce. Tako su se susretale s različitim proizvodima, proizvođačima,načinima pristupa i razmišljanjima tj. cjelokupne kulture odnosa prema životinjama i ljubimcima, što ih potičeda spoje svoja iskustva i pokrenu vlastiti brand.”

Double Trouble Dog Boutique je jedinstveni dućan za pse i njihove vlasnike i rezultat je interesa i ljubavi ovog simpatičnog dua. Ideja vodilja im je bila da u Hrvatsku donesu originalan dizajn i malo drugačiji pojam tzv. “pet shop-a”, gdje nije sve isto, uniformirano i gdje iza svakog proizvoda stoji priča i puno ljubavi.

U svom asortimanu nude proizvode sa stilom koji su pomno dizajnirani tako da su uz originalnost praktični i udobni . Uz ponudu vlastitih proizvoda, nude odabrane proizvode drugih proizvođača, od svakodnevnih ogrlica i zdjelica do posebnih outfita za svečane prigode, zdrave hrane i kolačića, ručno izrađenih ogrlica i vodilica te posebne ponude i za vlasnike.

”Posebno smo ponosne na proizvode naše linije koji su jedinstveni na našem tržištu – limitiranu kolekciju Love Connection “matching” ogrlica za pse i narukvica za vlasnika, Kashmir Love i ostalih marama te naše ručno rađene vodilice od konopa, koje su odlično primljene na tržištu od naših kupaca, a također i od strane medija.”

Proizvodi dizajnirani za cool pse i vlasnike, dostupni su na web stranicama www.double-trouble.hr

You may also like

Ostavi komentar