LJUBIMCI I HOROSKOP

by Njuškica

I naše njuške imaju svoj horoskopski znak , pozitivne i negativne strane tog znaka.

Hoćemo li se složiti na prvu ili nakon puno muke, ili je to ljubav na prvi pogled?

OVAN ( rođeni od 21. ožujka do 20. travnja )

Avanturisti, žele biti predvodnici -akcija i hrabrost u svakom trenu. Ne vole biti vezani i neobuzdano istražuju svaki kutak, svaku rupu. Spremni su u svakom trenutku obraniti svog čovjeka.  Ponekad kad ti se ne javim na poziv, nema veze jer ionako želim uvijek biti uz tebe. Žele ostaviti svoj trag u okolini koja ih okružuje. Pokušavaju dominirati nad svima kako psima tako i ljudima u svojoj okolini.

Lovački psi i hrtovi su tipični ovnovi.

BIK ( rođeni od 21. travnja do 21. svibnja )

Hedonizam – vole da ih se razmazi raznim poslasticama,  a vaš stol je i njihov stol. Blage su prirode, vjerni i odani. Svom vlasniku pružaju puno ljubavi , ali naravno kada se njima to da. Ne kreću se prebrzo, i znaju biti  tvrdoglavi. Ono što misle to će napraviti jer naravno oni su uvijek u pravu. Točno znaju kada je šetnja za njih završena.

BLIZANCI ( rođeni od 22. svibnja do 21. lipnja )

Pomalo podvojena ličnost. U jednom trenu sretan i zaigran, u idućem povučen i mrzovoljan. Oni su podjednako pasivni,  pozitivni, povučeni, zabavni, inteligentni. Nikada ne miruju i vole nova okruženja, možete ih slobodno posuditi i prijateljima na par dana. Vole se praviti važni i nisu previše vjerni. Tako da ih pazite jer bi mogli otići zauvijek nekom drugom čovjeku.

RAK ( rođeni od 22. lipnja do 22. srpnja )

Maza koja misli da je vaše dijete. Samo me voli, mazi i pazi. Najosjetljiviji znak u horoskopu. Ne vičite, ne naređujte inače će pustiti suzu. Odlično se slažu sa djecom i sa drugim psima. Ne vole promjene i  skloni su debljanju. Najsretniji su kada se mogu brinuti za druge i zato su fantastični roditelji. Rado će biti roditelji i drugim malim štencima.

LAV ( rođeni od 23. srpnja do 22. kolovoza )

Volim biti u centru pažnje. Lijep sam i toga sam svjestan / svjesna. Volite nas jer mi smo kraljevi. Uživaju biti u centru pažnje – stalno, što ponekad može biti i pomalo naporno. Vole lajati da svima pokažu da su stigli, bez obzira gdje su stigli. Jedni su od najprivrženijih znakova.

DJEVICA ( rođeni od 23. kolovoza do 22.rujna )

Vole rutinu i pokušavaju izbjeći bilo kakve promjene. Vrlo su praktični i analitični psi. Bitno je da se nečim bave. Treba ih zaposliti da se brinu, bilo da je riječ o čovjeku ili nekoj drugoj životinji. Najbolji opis za njih – sjedi. Smiren je kada se nalazi vani dok u kući zna biti nemiran.

VAGA ( rođeni od 23 .rujna do 22 listopada )

Teže ravnoteži , nježni su, miroljubljivi, pravedni i vole živjeti sa drugim psima koji će biti ”partner u zločin”. Izuzetno su lijepi i smireni psi. Vole ljubav i da oko njih vlada harmonija. Prije „ zločina“ uvijek će odvagati sve opcije – počiniti ga ili ne. Problem je kod pasa u znaku vage što teško zadržavaju pažnju na duže vrijeme.

ŠKORPION ( rođeni od 23. listopada do 21. studenog )

Posjeduju veliku lojalnost prema onima koje vole. Dominanti psi koji vas žele posjedovati. Ponosni su i neovisni. Problem može nastupiti kada ta ljubav preraste u ljubomoru ako osjete da im netko novi želi preuzeti dominaciju nad njihovim teritorijem ili vlasnikom. Traže svakodnevnu fizičku aktivnost.  Ako ste mu učinili nešto nažao nemojte misliti da će ikada zaboraviti. Obično prihvaćaju samo jednog ”gazdu”.

STRIJELAC ( rođeni od 22. studenog do 21. prosinca )

Gdje mi se nalazi glava – naravno u oblacima. Idemo negdje, bilo gdje, samo da je party. Nestrpljivi su te im treba osigurati dovoljno igračaka dok vas nema. Izuzetno su aktivni, hrabri i pametni. Imaju jak karakter i na njih se slobodno možete osloniti. Dok su mali izuzetno su hiperaktivni. Vole svoj dom dijeliti sa drugim psima ili nekom drugom životinjom.

JARAC ( rođeni od 22. prosinca do 20. siječnja )

Tvrdoglavi i vjerovatno će ignorirati vaše zapovijedi ili pozive. Šetnje ponekad mogu biti stresne jer će uvijek zaostajati za vama. Dobri su organizatori i uvijek znaju gdje im se nalaze njihove najdraže igračke. Znaju postati tjeskobni kada su razdvojeni od svog čovjeka. Ne vole previše dijeliti svoj prostor, ali uz strpljenje mogu ga naučiti dijeliti. Od rođenja pomalo izgledaju staro ili odraslo.

VODENJAK ( rođeni od 21. siječnja do 18. veljače )

Prepuni su ljubavi i vole biti uz svog čovjeka. Vole pohvale, svoju slobodu i imaju pomalo drugačije  potrebe koje su drugim psima čudne. Ako baš treba lajati to će potrajati malo duže, jer upravo su vidjeli sjenu koja je prošla. Vole živjeti i sa drugi psima ili životinjama. Vlastit prostor im je potreban da mogu smišljati nova iznenađenja za vas.

RIBE ( rođeni od 19. veljače do 20. ožujka )

Umiljati ljubimci idealni za obitelji sa malom djecom, i velike sanjalice.  Izuzetno su senzibilni pa znaju jako dobro kad ste radosni, a kada tužni. Pripazite na taj nježni pogled jer oni vrlo dobro znaju da vas motaju oko ”petog” prsta. U stvari su samostalni psi i naprave ono što žele, zato nemojte da vas zavara taj sanjivi pogled. Obožavaju more i šetnje uz more. Znaju imati slabe zglobove , pa obratite pažnju ako počnu šepati.

You may also like

Ostavi komentar