MAČJI HOROSKOP – božanska stvorenja

by Njuškica

Mačke se razlikuju od bilo koje druge životinje – pa pogledajmo hoće li nas izluditi ili će se smjestiti u vaše krilo?!

Možda nam mačji horoskop pomogne shvatiti ove posebne životinje.

OVAN ( rođeni od 21. ožujka do 20. travnja )

Vole biti u središtu pozornosti, hrabre i pustolovne. Mačke Ovnovi pravi su lovci. Imaju stav da su prve u svemu što rade i ne dopuštaju da ih ikakve prepreke spriječe u onome što imaju na umu. Ponekad znaju biti istraživački nastrojene i zahtjevne.

BIK ( rođeni od 21. travnja do 21. svibnja )

Moj kutak, moje carstvo, moje igračke ne diraj i ne premještaj. Gurman sam znam. Baš zbog sklonosti debljanju treba im više kretanja i igre. Vole rutinu, pomalo tvrdoglavi. Pijesak mu obavezno redovito čistite da se ne uzruja. Nije ga lako osvojiti, ali kada vam to pođe za rukom vjeran je isključivo vama.

BLIZANCI ( rođeni od 22. svibnja do 21. lipnja )

Volim slušati samoga sebe i nije bitno hoće li mi tko odgovoriti. Možda su pomalo podvojene ličnosti, jedan trenutak zaigrani, drugi tren mrzovoljni. Stalno su u pokretu. Veliki su šarmeri te je teško odoliti toj privlačnosti.

RAK ( rođeni od 22. lipnja do 22. srpnja )

Ja sam tu kraj tebe, blizu tebe, stalno sam uz tebe, pratim te gdje god ideš ti. Osjetljive mace koje uvijek vole da ih se mazi. Zato će vas mačji RAK uvijek lizati po čelu, licu gdje god stignu, leći kraj vas samo da su vam što bliže. Zbog tog velikog senzibiliteta ljubav im mora biti uzvraćena da ne bi postali tjeskobni i prestali komunicirati sa vama.

LAV ( rođeni od 23. srpnja do 22. kolovoza )

Pozornica je moje središte, ja sam stvarno LAV. Pomalo sam arogantna, dramatična, sujetna, posebna. Ti si taj koji mi prvi moraš pristupiti jer to očekujem. Mogu se boriti i sa svojim odrazom u ogledalu. Krzno je ono što se primjećuje ma mački LAV, a njihovo srce koje će vam dati je jackpot.

DJEVICA ( rođeni od 23. kolovoza do 22. rujna )

Vole se brinuti za vas , druge mace i životinje oko vas. Uvjerene su da moraju voditi tu brigu o svima. Vole urednost i stalno se čiste. Uredna je kada se radi i o njenom wc-u. Kod njih nema bacanja pijeska van wc-a , te traži od vas da ga svakodnevno čistite. Nisu lijene i izuzetni su lovci.

VAGA ( rođeni od 23. rujna do 22. kolovoza )

Ljubav mi uvijek mora biti uzvraćena, 24 sata na dan. Zbog toga što su izuzetno društvene preporuka je da ne budu same, možda još jedna maca za igru. Sklone su kompromisu, tako da će svoj obrok bez problema dijeliti sa drugima . Ne vole svađe i zato bi bilo dobro da se ukućani slažu.

ŠKORPION ( rođeni od 23. listopada do 21. studenog )

Ja te posjedujem, i  to ti dokazujem. Ako treba ostaviti ću i svoj miris na tvojoj odjeći, cipeli, krevetu. Možda me ponekad moraš i tražiti, jer si jučer vikala na mene ili nisi na vrijeme došla kući. Pozitivna strana mačaka ŠKORPIONA je da su privržene, vole duboko i snažno. Negativna strana im je posesivnost i ne vole svoj teritorij dijeliti ni sa kim.

STRIJELAC ( rođeni od 22. studenog do 21. prosinca )

Glava mi je u oblacima i buljim u prazno… možda kroz prozor, možda u ptičicu koja je preletjela preko mog teritorija. Dok buljim sanjam daleka putovanja, prostrane livade, ptičice, mišiće… .Takta nemam i mogu se raspravljati sve dok se ne složiš sa mnom. Ipak sam najveći pozitivac, iako pomalo divlja- zato pazi da ne odem, jer moje je srce -srce lutalice.

JARAC ( rođeni od 22. prosinca do 20. siječnja )

Postajem glavna mačka u kućanstvu. Natjecateljskog su duha, i zato će postati broj 1 u kućanstvu, što će pokušati i vama dati do znanja, tj. postaju šefovi bez imalo problema ili srama.

Vrlo su ambiciozni i neće stati dok ne dođu do svog cilja, u svemu.

VODENJAK ( rođeni od 21. siječnja do 18. veljače )

Malo sam onako na svoju ruku. Letim, skačem, zauzimam čudna mjesta, buntovna sam, znatiželjna. Zbog tih njihovih „ letova“ sklonije su ozljedama. To je mačka VODENJAK. Nemojte misliti da nisu mudre, mudrije su nego što mislite. Obožavaju društvo i vas a to će vam i pokazati.

RIBE ( rođeni od 18. veljače do 20. ožujka )

Pomalo sramežljive i nesigurne u sebe. Polako razvijaju odnos sa svojim čovjekom i moraju se osjećati da su dio vas.  Imaju oči i pogled pun razumijevanja i tu su da vam pruže utjehu u svakom trenu. One su vaš najbolji i najvjerniji prijatelj od kojih tajne nikad ne idu dalje. Veliki su sanjari i mogu pomagati ljudima koji se bore sa depresijom. Sa mačkama RIBE morate biti jako pažljivi jer se znaju previše vezati za svog čovjeka.

You may also like

Ostavi komentar