LUCKYCOLLARS

by Njuškica

Jedinstvene, elegantne, zapažene ogrlice, jednostavno UNIQE, nastale iz ljubavi prema jednom psu.

 

Ogrlice se izrađuju od BioThan materijala. To je visokokvalitetni plastični remen koji ima unutarnju poliestersku tkaninu, a izvana je presvučen PVC-om. Ima izgled kože te raznih motiva same površine. Može biti gladak ili sa hexa oblicima. Sastav materijala jamči visoku otpornost na habanje. Dostupan je u preko 30 boja, različitih stupnjeva tvrdoće i debljine. BioThane je izdržljiviji i lagan materijal za održavanje. Vodootporan je, ne upija vlagu, ne upija mirise, ne uzrokuje trganje dlake kod pasa, te je stoga idealan za izradu psećih ogrlica, lajni, i uzda za konje.

Ogrlice koje izrađujemo za pse su drugačije. Ručno su rađene, stoga su jedinstvene i unikatne. Pri izradi koristimo razne ukrase, lotane lance, metalne ili plastične kopče. Uvijek radimo po narudžbi i u dogovoru sa kupcem. Dogovaramo boju, veličinu, količinu ukrasa (šiljaka, kamenčića u boji ili UV digitalnog printa).

Ogrlice prekrasno izgledaju i pristaju svim pasminama. Od pasmina sa manjim vratićima npr: whippeta (mali engleski hrt), do pasmina sa velikim vratovima npr: kavkaski ovčar.

Informacije koje dobivamo su izuzetno pozitivne, baš zbog čvrstoće ogrlica kod jačih pasmina. Naše proizvode možete pogledati na instagram stranici: https://www.instagram.com/luckycollars/, javiti nam se pitanjima i sugestijama.

You may also like

Ostavi komentar