PSEĆE KABANICE – one by MarLu

by one by MarLu

one by MarLu mali je obrt, otvoren prije nekoliko mjeseci kao ostvarenje dugogodišnje želje za pokretanjem vlastitog posla.

Uz promjenu na poslovnom planu pala je još jedna velika odluka-udomiti ću psa! U Dumovcu se desila ljubav na prvi pogled i malu sam neodoljivu njuškicu isti dan dovela kući. Upravo je Žaža bila inspiracija da uz odjeću i modne dodatke osmislim i liniju za pse.

Pseće kabanice jednostavne za oblačenje, a modeli osmišljeni na način da osiguravaju nesputanost pokreta u šetnji i jurnjavi šumom. Iz tog se razloga i zatvaraju prilagodljivim, elastičnim trakama. Materijal od kojeg su izrađene vodonepropustan je, izdržljiv i podatan. Održavanje nikad nije bilo jednostavnije-nakon izlaska kabanicu samo prebrišete mokrom krpom i to je to! Naravno perive su i u perilici rublja (za one situacije kad se Vaši dragi lajavci odluče za blatnu kupku). Podstava je izrađena od 100% pamuka.

Dostupne su u svim veličinama jer ni veliki psi ne vole baš uvijek biti mokri.

Kako bi kabanice bile nosive od jeseni do proljeća u ponudi je i podkaput uz koji se svi modeli kabanica jednostavno pretvaraju u nepromočive zimske kaputiće. Može se nositi i samostalno kao kućni kaputić za one zimogrozne ili one koji se vole ušuškati.

 

Žaža je bila inspiracija za pseće kabanice, a one su pak bile inspiracija za kabanice za ljude. Kabanice su unisex tako da i ponosni vlasnici i vlasnice veselih njuškica mogu uskladiti odjevne kombinacije i bezbrižno uživati u kišnim kapima.

Mi volimo kišu, a uz naše kabanice zavoljeti ćete je i Vi!

Igranje je svakako jedna od omiljenih psećih aktivnosti pa kako bi vrijeme provedeno u igri bilo što zabavnije i konstruktivnije u ponudi su i interaktivne igračke. Osim što pobuđuju njihov lovački nagon i jačaju vezu između vlasnika i pasa odlične su za vježbanje fokusa, čekanja, hodanja…sati zabave su zagarantirani. Jedino je pitanje tko će se brže umoriti – oni ili Vi!

Žažina i moja avantura je tek počela, u pripremi je još puno zanimljivih stvari. Pratite nas na društvenim mrežama @onebymarlu, a modno se uskladiti i pronaći novu omiljenu igračku za Vaše lajavce možete na našem web-u

https://onebymarlu.com/

You may also like

Ostavi komentar