O njuškici

by Njuškica

O njuškici

Časopis Njuškica.com, osim sezonskih tema širokog spektra poput zdravlja, rekreacije, trendova u pet industriji, obuhvaća i edukativne teme o ponašanju kućnih ljubimaca, kolumne, te odgovore na pitanja čitatelja.

Naglasak ostaje na kućnim ljubimcima u gradu čiji je broj u stalnom porastu.

U našim rubrikama naći će se za svakog ljubitelja kućnih ljubimaca ponešto zanimljivo i korisno.

Ukoliko ste zainteresirani oglašivač, a još niste surađivali s nama, rado ćemo Vam dostaviti zadnje izdanje u pdf formatu te Vam dostaviti važeći media-kit.

Također, za nove klijente nudimo i popust dobrodošlice, stoga nam se slobodno javite za suradnju!

Naša misija

Kroz zabavne i informativne tekstove o njezi, odgoju, ponašanju i potrebama ljubimaca pružiti edukaciju vlasnicima i ljubiteljima životinja.

Surađujemo s različitim stručnjacima za “životinjska pitanja”, od veterinara, preko trenera, savjetnika za ponašanje, ekologa, biologa, genetičara… stoga se nadamo da će svatko naći poneku zanimljivost za sebe i svog ljubimca, bez obzira na broj nogu, krila ili ljuskica!

Naša želja

Što skladniji suživot sa svim vrstama običnih i manje običnih ljubimaca – zbog sve većeg porasta broja kućnih ljubimaca – poglavito pasa i mačaka u gradovima, naglasak je na urbanim temama.

Gradovi su sve veći, bučniji i otuđeniji i potrebno je ljubimce koji hodaju ulicama adekvatno socijalizirati te habituirati na sve aspekte života kako bi bili što ugodniji sugrađani onima koji nemaju tu sreću u životu da osjećaju ljubav prema životinjama – na sreću svih!

Naš put

Objavljujemo informacije o različitim proizvodima i uslugama koji Vam u zajedničkom životu sa životinjama mogu biti potrebni, te informiramo o načinu upotrebe, cijenama, lokacijama i ostalim važnim informacijama. Kod nas ćete naći popis mjesta gdje možete ošišati svog psa, kupiti hranu za različite ljubimce, gdje možete otići na piće ili jelo zajedno s ljubimcem, te onih na koja možete otići u šetnju ili sportske aktivnosti…